Press "Enter" to skip to content

Patientberättelser

Om du har varit hos oss för hjälp vill vi gärna att du med en kort berättelse delar med dig av vilka symptom du har fått hjälp med.

Vi har förut på denna sida haft fullt med insikter och levande berättelser. Det har varit i form av brev och film från människor som varit hos oss under behandling, rehabilitering, omvårdnad eller som en anhörig fått uppleva att bli fri från t.ex:
Svår acne, psoriasis, alla typer av inflammationer och infektioner, alla typer av allergier, lätt och svår diabetes, hjärt- och lungproblem, epilepsi, barnlöshet, sluppit kejsarsnitt på bb, rehabiliterats från nack-, knä-, arm-, axel-, fot- och ryggproblem, synproblem, huvudvärk, lärt sig gå efter varit förlamade, slippa amputera, slutat med alla typer av mediciner, blivit av med giftstruma, vi kan göra listan otroligt mycket längre på symptom som åtgärdats men vi har också begränsningar då vilja att vara delaktig i sin behandlingen krävs för att nå resultat eller bara må bättre.

Våra kroppar har förmåga att klara av svårigheter mer än vad vi tror det är bara vårt kulturella vårdsamhälle som sätter begränsningarna och prognoser, man skall aldrig ge upp och man skall alltid tro på sig själv.

Vi behöver er insikt och hjälp att förmedla mot världen att det finns hopp och andra metoder och rehabiliteringar att tillgå.
Tiden för sin återhämtning kan vara några dagar till år beroende på hur svåra och hur lång tid man har haft sina symptom.

Vi ber er att på facebooksidan Suphu´s Academy(som du även kan se här på hemsidan) förmedla med en kort berättelse vad du har fått hjälp med oavsett om det var igår eller för 25 år sedan.
Vi ser gärna att du kan dela med dig av en kort filmsnutt, men ett textinlägg går också bra . Nämn vilka symptom du haft, vilken sjukvård och metoder, hälsokost eller mediciner du testat innan du besökte oss samt vilken hjälp du får eller fått av Suphu´s Academy/Art Of Living/Master Tho.

Är du en anhörig som upplevt någon få eller fått hjälp av oss får ni mer än gärna skriva en notis om det på vår facebooksida.

Vi reserverar oss för att vissa inlägg och diskussioner inte läggs in eller kan tas bort på facebooksidan vilket kan beror på att berörda, anhöriga eller behjälpta inte vill delta, vilket vi alla får respektera. Vi låter inte heller en öppen diskussion finnas tillgänglig då facebooksidan är till för att förmedla något som skall ge info om hjälp.

 

Ett par ord från en som tror:

Jag har följt följer denna märkliga manliga personlighet i i väldigt många år nu(både under friska tider och under en mycket svår sjukdom) och flera jag känner i min omgivning förutom jag har blivit hjälpta av denne speciella människa som har blivit kallad för många smeknamn, mitt ord är ”ängeln”.  När jag fick en inblick i hans arkiv fick jag insikt av att han haft tusentals klienter runt om i världen???
Vem jag är eller mer riktigt ”Vi” är spelar egentligen ingen roll. Denna ”ängel” vilket är en ”Stor Mästare – Grand Master för oss” med tilltalsnamnet Tho är den som ”är” och har gett oss hjälp och något att verkligen fundera på och tacka för att vi fortfarande lever en stund till med reparerad hälsa eller mindre smärta.
Att ibland kanske leva med en sjukdom eller t.o.m nära döden och gå igenom dagar med problem gör att man behöver vakna upp – ett uppvaknande man i allra högsta grad får med hjälp av denne man.
För att vara friska och välmående måste vi låta våra kroppar få en större insikt i hur den skall leva, vilken energi, bränsle och hjälp den klarar av att bemästra samt en behövlig rening då och då. Dö skall vi alla göra och det behöver vi inte vara rädda för, men låt det bli i harmoni och när tiden är inne, alltså när vi är redo.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.