Press "Enter" to skip to content

Patientberättelser

Om du har varit hos oss och fått  hjälp vill vi gärna att du med en kort berättelse delar med dig av vilka symptom, skador eller sjukdomar du har fått hjälp med.

 

På vår facebooksida** Suphu´s Academy  får du eller ni gärna skriva in en kort berättelse vad du har fått hjälp med oavsett om det var igår eller för 25 år sedan.
Vi ser gärna att du kan dela med dig av en kort filmsnutt eller bild.
Nämn vilka symptom du haft, vilken sjukvård och metoder, hälsokost eller mediciner du testat innan du besökte oss samt vilken hjälp du får eller fått av Suphu´s Academy/Art Of Living/Master Tho.

 

Våra kroppar har förmåga att klara av olika svårigheter mer än vad vi tror, det är bara vårt kulturella vårdsamhälle som sätter begränsningarna och prognoser, men ge aldrig upp, eller tro inte på att det inte går… man kämpar till slutet eller till en ny början…

 

Ett par ord från någon som upplevt……

Jag har följt en speciell manliga personlighet i väldigt många år som även har behandlat och vårdat mig(en mycket svår sjukdom). Jag har träffat men även känner många i min omgivning som också har blivit hjälpta av denne person. En dag fick jag även en inblick i hans arkiv vilket visade sig innehålla tusentals klienter som behandlats av honom från olika delar av världen…
Vem ”JAG ÄR”…. eller vilka ”VI ÄR” spelar egentligen ingen roll. Denna varelse vad jag kallar ”Ängeln” eller hans riktiga namn ”Tho” – är en Stor Mästare – Grand Master i att utföra mirakel för människors kropp och hälsa och är den som ”ÄR” ett hopp för många.
Den tid, hjälp, förståelse, tålamod och behandling Jag fick ta emot och jag verkligen många gånger funderat över som en enorm upplevelse är en så djup känsla att jag aldrig riktigt kan förmedla den, utan något som bara kan upplevas.
Att ibland leva med ett symptom, skada, sjukdom eller t.o.m vara nära döden och gå igenom dagar med mycket problem gör att man behöver vakna upp – ett uppvaknande man i allra högsta grad får med hjälp av denne man.
För att känna oss friska och välmående måste vi låta våra kroppar få en större insikt i hur den skall behandlas, leva, vilken energi, bränsle och hjälp den klarar av att bemästra samt en behövlig rening och rätt syresättning kontinuerligt. Dö skall vi alla göra och det behöver vi inte vara rädda för, men låt det bli i harmoni och när tiden är inne – alltså när vi är redo.

 

 

**Vi reserverar oss för att vissa inlägg och diskussioner inte läggs in eller kan tas bort på vår facebooksida vilket kan beror på att berörda, anhöriga eller behjälpta inte vill delta, vilket vi alla får respektera. Vi låter inte heller en öppen diskussion finnas tillgänglig då facebooksidan är till för att förmedla något som skall ge info om hjälp.

 

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.