På Suphu´s Academy har det utförts behandlingar/rehabiliteringar och omvårdnad i över 25 år, men utgår från österländsk ideologi som funnits i flera 1000 år.

I Suphu´s Academy filosofi inom Art Of Living används främst 3 viktiga behandlingsgrunder:

1. INNER POWER – fokuserad och koncentrerad rätt andning som syresätter blodomloppet på ett optimalt sätt. Ihop med olika utförda kroppsrörelser kommer det syresatta blodet och det syrefattiga blodet att transporteras till och från organ och vävnader så det stärker våra fysiska och psykiska förmågor. Man får en jämn harmoni och inre balans.

2. KOSTHÅLLNING – att äta rätt och balanserad mat för sina behov eller medicinska symptom. En stor del av Art Of Livings livsstil är maten. Den naturligt framtagna kosten är också indelad inom österländsk medicinallära i många fler funktioner för varje individ än vad den västerländska läran kan erbjuda.

3. STIMULERING – genom akupressur, moxa(starkt värmande), m.m. Vilket innebär stimulering och påverkan av punkter utmed olika delar av kroppens meridianer och funktionszoner.

Själva behandlingsmomenten är svårt att förklara ingående. Kort kan man säga att våra kroppar reagerar på många sätt vad man själv utsatt den för. Varje människa har sina behov och samma symptom på  flera klienter kan komma att kräva även olika behandlingar/rehabiliteringar eller omvårdnad. Det kan vara flera faktorer som påverkar behandlingsformen från start, t.ex. efter hur ens levnadsstandard är och varit, om man är kvinna eller man, ens kroppsfunktioner, hur och vad man äter och dricker, medicinering, arbetar, o.s.v. och det finns flera tusen moment som kan utföras med precision och som får våra olika kroppar att börja – ”vi kan uttrycka det som rensning, omprogrammering, förnyelse ”. Det som behövs är en duktig programmerare(t.ex Master Tho) som t.ex. hittar problem, bearbetar bort problem, gör det som kan skyddar oss från olika problem, eller helt enkelt reparerar vårt system på flera olika ställen där det kraschat. Men det finns inga garantier att alltid lyckas då vi medvetet eller omedvetet kan utsätta oss själva och vårt kroppssystem kontinuerligt för en skadlig hantering som inte alltid kan styras av programmeraren utan måste fixas av vår egen förändring av vår tankar, vardag och nödvändiga behov vilket man får insikt om här hos oss. Som klient är det därför även av stor betydelse med egen förmåga att verkligen vilja, behålla eller nå målet att bli välmående och följer det vi erbjuder.
Master Tho ger oss även insikter och förmåga att se och hjälpa oss själva så vi kan ta hand om vår egen och även sin familjs hälsa under och även efter ens besök är avklarade.
Många blir läkta fort, flera kan behöva år för att återställa sig, Garanterat behöver åtskilliga förändra ens egen syn på sitt levnadssätt för att kunna leva drägligt och må mycket bättre samt motverka det som är anledningen till ens symptom. Dock skall man veta att inga vårdande instanser i världen kan ge några fulla garantier för att du kan bli helt problemfri från kroppsliga symptom.

Under åren har tusentals människor sökt oss för både lätta och svåra problem när man vill ha ett alternativ till annan sjukvårdande hjälp. Många är de som kan vittna om hur deras liv har blivit efter detta vilket kan höras men även ses i våra egna mediakanaler eller när man besöker oss för sina åkommor.

 

VILL DU BEHANDLAS AV OSS ENLIGT ART OF LIVING?

Då behöver man alltid kontakta oss. Vi har ingen drop-in verksamhet.

Alltid läsa och ta del av våra VILLKOR genom att ”trycka här” samt läsa informationen här nedanför innan man kontaktar oss första gången.

Vid sin första kontakt eller besök hos oss får man en ny upplevelse och upplever en annorlunda miljö. Känns det lite främmande eller osäkert att besöka hos oss får man gärna ta med sig en anhörig eller helst den person som rekommenderat dig att gå till oss och som kanske varit hos oss tidigare.

De 3 första eller nya behandlingarna är obligatoriska och måste göras inom samma vecka(vardagar mellan 08-18.00).

Flera återbesök kan krävas efter dina 3 första behandlingar beroende på dina symptom och behandlingsform. Man kan känna effekt redan från sin första behandling och många känner sig bättre efter de första behandlingarna, men lika ofta kan kroppens förmåga att börja balansera sig innebära att man istället känner sig sämre ett par dagar. Känns det tufft, prata med oss. Försök att hålla ett lugn, fortsätt din andning, kosthållning och dina behandlingsbesök. Riva, reparera, bygga och återhämta sig tar tid. Men du är på väg att bli bättre och efter återkommande behandlingar som kan bokas på sikt kommer du att känna dig förändrad.

Du är en del av behandlingen och därför är det viktigt hur du känner och förstår vad du själv deltar med. När behandlingsutövaren ställer frågar till dig hur du mår, vad du kanske arbetar med, vilka mediciner du tar, om du varit på sjukhus, fått remisser, varit hos annan alternativ vårdare, m.m. är det viktigt att du svarar öppenhjärtigt och ärligt.

Vi behöver alltid veta och ibland registrera dina uppgifter, sjukdom eller symptom, intag av hälsokost eller mediciner.

Man kommer under sin behandling få direktiv och kunskaper om vad man själv skall följa och utföra enligt punkt 1 – Inner Power och punkt 2 – Kosthållning.

Har du svårt att förstå termer, ord eller rekommendationer före under eller efter din behandling så fråga alltid flera gånger.

Man rekommenderas en kosthållning som har mycket stor betydelse i behandlingen. Det är av mycket stor vikt att det du skall äta och inte äta eller dricka efterföljs. Du kan få mer insikt om kostens betydelse genom att ”trycka här”.
Du kan få kostrådet nerskrivet(kostschema). Fråga alltid vid minsta osäkerhet och hör dig för vid varje behandling om kosten skall förändras.
Försök att äta senast 1,5-2 timmar innan besök.

Andningstekniker så kallad Inner power är en utövning som måste få din kropps omlopp att fungera. Lyssna, titta och lär hur du skall göra dessa andningstekniker för de behövs för din behandling. Rekommenderat är att gå en Inner power kurs när det ges tillfälle för att lära dig fortsätta andas rätt även i framtiden. ”Tryck här” för mer info om Inner power.

Efter att sitt behandlingsbesök är över kan man direkt men också efter några timmar bli mycket trött, vilket är en naturlig reaktion. Det kan finnas ett behov av att  vila en stund men det kan också förekomma ett par timmars tung sömn. Så rekommenderat är att i början på behandlingar inte gå tillbaka till arbete, träna eller utöva andra ansträngande aktiviteter.

Vår huvudort för behandling är i Linköping. Dock förekommer behandlingstider även i andra länder vissa tider på året.

Vi tar betalt per behandling. vilket man kan ta del under vår kontaktsida.

Avbokningar skall ske innan 24 timmar annars utgår full taxa. Avbokningar kan man ta del av under vår kontaktsida.

Kontakta oss genom att ”trycka här” för vidare info.

Du, dina anhöriga och vänner är mycket välkomna.

Suphu´s Academy

Master Tho Truong Duong