Press "Enter" to skip to content

Hälso-Kungfu

Träning och utövning för hälsan vi benämner hälso – kung fu är en rörelseform med inriktning på koordination och korrekt andning.

Ett träningspass inleds med vad vi kallar Inner power(”tryck här” för mer info) andning och fortsätter med förflyttningar, ben- och armrörelser samt stavträning.

Stavträning med bambustav utförs med naturliga rörelser för att få igång blodcirkulation samt öka aktiviteten för våra stela leder och muskler. Mycket bra träning för att åtgärda kontorsaxlar, musarmar, nackar som låst sig, ryggar som värker.

Du behöver absolut inte vara elittränad eller expert på tekniker för att delta. Det går alldeles utmärkt att träna hälso – kung fu om man har nån fysisk skavank, är stel som en pinne eller känner sig allmänt otränad.

Vi tränar alla tillsammans och efter egen förmåga och förutsättningar. Har man större problem med att utföra en viss rörelse p.g.a handikapp visar vi dig andra alternativ.

Man tränar i t-shirt och träningsoverallsbyxor eller i vår egen svarta dräkt(med Art Of Living emblem) samt barfota eller med ett par tunnare inneskor.

Om du är osäker på om träningsformen passar dig och det är första gången du tränar med oss är du välkommen att provträna gratis de 2 första gångerna innan du bestämmer dig. Det går också bra att komma och titta på ett träningspass om du är nyfiken och vill veta mer.

Träningsstart: Går att börja när som helst under terminen.

Träningsavgift: 1000 kr per termin, betalas in på bank-giro 5023-0788. Betalas i förskott innan träningsstart för de som redan är aktiva eller varit aktiva innan.

Kontakta oss på info@artofliving.nu eller 013 – 14 70 30 för tid och plats för vår träning inom hälso – kung fu.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.